Gozdna cesta Vavpčke Trave - Škrilj
13.9.2017 - 6 interaktivnih predavanj in delavnic v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina
Z jesenjo se v Podjetniški inkubator Bela krajina, ki se nahaja v Črnomlju na ulici heroja Stariha 19, vračajo številna brezplačna interaktivna predavanja in delavnice, katere bodo izpeljali in vodili belokranjski poznavalci raznovrstnih področij.

V novi sezoni RIC Bela krajina kot organizator dogodkov v belokranjskem inkubatorju po rahlem poletnem zatišju ponovno ponuja možnosti za mreženje, da vsrkate nova znanja, pridobite motivacijski navdih (ali brco) ter sprejmete nove podjetniške ter osebnostne izzive!

Četrtkove jesenske popoldneve (in en petkov) vam bodo v sklopu »6-ih interaktivnih predavanj in delavnic s praktičnimi znanji za večji uspeh« krajšali predavatelji, katerih skupni imenovalec  je članstvo v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina.

Znani so že termini in vsebina interaktivnih predavanj in delavnic:

14. septembra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno delavnico »OSEBNOSTNI TIPI«, s predavateljico Jasmino Grabrijan. Jasmina je samostojna podjetnica z večletnimi mednarodnimi izkušnjami, ki se ukvarja s svetovanjem na področju poslovanja, prodaje in komunikacije.
Delavnica bo za udeležence filter za razbremenitev od stresa pri komunikaciji in delu, zmanjšanje stopnje konfliktov z drugimi, iskanje motivacijskih vzvodov in iskanje lastnih sposobnosti. 

21. septembra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »KAKO STA POVEZANA SINDROM IZGORELOSTI IN SMISEL ŽIVLJENJA?«, s predavateljem Romanom Šuštaršičem Kozanom. Roman je motivator in trener za osebnostni razvoj posameznika ter certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik.
Na predavanju se bodo udeleženci naučili, kako v vsakodnevnih stresnih situacijah najti nekaj, kar bi zmanjšalo sam učinek stresa na njihov organizem, se narediti odpornejše nanj in kako negativen vidik stresa spremeniti v pozitivnega.

28. septembra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »PLAY LISTA V NAŠIH GLAVAH - PREPOZNAJ IN POČISTI OMEJUJOČE VZORCE!«, s predavateljico Martino Simonič. Martina je umetnica ter poznavalka nezavednih mehanizmov in razvoja osebnega potenciala. V belokranjskem inkubatorju razvija didaktičen produkt za otroke.
Vzorci iz otroštva kot obrambni mehanizem, ki ščitijo posameznika, so pogosti zaviralci kariernega uspeha. Z izvajanjem praktičnih vaj na delavnici bodo udeleženci prepoznavali lastne nezavedne mehanizme in ugotovili, kje in kako ti vodijo odločitve ter kaj je cena tega.
 
5. oktobra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno delavnico »APLIKACIJA ZA POVEČANJE PRODUKTIVNOSTI«, s predavateljem Tomažem Aupičem. Tomaž je absolvent arhitekture, oblikovalec in vodja projektov.
Skozi praktičen prikaz delovanja spletne platforme Trello  bo prikazano delovanje in možnosti uporabe aplikacije. Udeležencem bodo predstavljene možnosti za povečanje produktivnosti in sledljivosti večjih projektov, bodisi v ekipah ali za posameznike. Obvezna oprema prenosni ali tablični računalnik.

12. oktobra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »KAKO USTVARITI SVOJ STROKOVNI UGLED NA SPLETU?«, s predavateljem Sebastjanom Štarklom. Sebastjan je kot inženir strojništva našel večji izziv v marketingu in prodaji, s čimer se ukvarja v svojem podjetju.
Na delavnici bodo udeleženci spoznali, kaj je LinkedIn, kako v 9-ih korakih do profesionalnega profila, kako do prvega mesta na Google iskalniku, kako upravljati profil in biti viden ter spoznali etiko povezovanja na omrežju.

13. oktobra, v petek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »KDO PRAVI, DA BLIŽNJICE NE OBSTAJAJO? SPOZNAJTE MREŽENJE!«, s predavateljico Matejo Vrščaj. Mateja je sociologinja in geografinja, ki je strast odkrila v mreženju in v vsebinskem marketingu.
Udeleženci bodo izvedeli nasvete za učinkovitejše mreženje pred, med in po srečanju, zakaj je mreženje v poslovnem svetu ključnega pomena za uspeh in na kakšen način se lotiti sistematičnega iskanja poznanstev ter kako se izogniti spodrsljajem pri navezovanju stikov.

Vabljeni v odlično družbo enakih in drugače mislečih! Spoznajte njihove izkušnje in preverjena znanja iz prve roke. Odkrijte podrobnosti uspešnih zgodb, ki jih pišejo predstavniki vaše generacije. Pridite po nasvet in spodbudno besedo. Udeležite se interaktivnih predavanj in delavnic ter bodite s tem vsaj en korak bližje povečanju svojega lastnega uspeha!

RIC Bela krajina

<- Nazaj na novice
OBČINA SEMIČ
Štefanov trg 9
8333 SEMIČ
Telefon: 07/ 356 53 60
Telefax: 07/ 356 53 65
e-naslov: obcina@semic.si
Davčna številka: 79049273
Matična številka: 5880262
TRR: 01309-0100015998


Kolofon