Gozdna cesta Vavpčke Trave - Škrilj
4.4.2017 - Vabilo k vključitvi v nov projekt: Odprta vrata Bele krajine

RIC Bela krajina kot javni zavod med drugim skrbi za promocijo in pospeševanje turizma v Beli krajini, zato v ta namen razvija nov turistični produkt, imenovan »Odprta vrata Bele krajine«.
 
Belo krajino namreč skozi vse leto obiskujejo individualni gosti, katerim želimo s turističnim produktom »Odprta vrata Bele krajine« ponuditi še boljšo izkušnjo oz. pristnejše doživetje v Beli krajini.
 
Na sodobnem turističnem portalu www.belakrajina.si je načrt individualizirati turistično ponudbo oz. jo prilagoditi za vsakega gosta ter tako individualne goste podrobneje seznaniti s turistično ponudbo in jim ponuditi možnost, da svoj obisk v Beli krajini predhodno načrtujejo.
 
Ob tej priložnosti RIC Bela krajina vabi belokranjske ponudnike turističnih storitev (npr. rokodelci, čebelarji, vinarji, turistične kmetije, muzeji, galerije, itd.), da vključijo lastno turistično ponudbo v turistični produkt Odprta vrata Bele krajine.
 
Pogoj za vključitev je, da ima ponudnik turistične storitve prostor oz. možnost sprejemanja obiskovalcev in da določi dan oz. dneve ter ure, kdaj bo imel skozi leto 'odprta vrata'.
V nadaljevanju kot nadgradnjo projekta RIC Bela krajina načrtuje vzpostavitev vavčerskega sistema projekta »Odprta vrata Bele krajine«.
 
Ponudnikom turističnih storitev, ki se bodo vključili v projekt, bo zagotovljena promocija z namenom večje prepoznavnosti, v obliki izdelave promocijskega filma in tiskovin, fotogalerije ponudbe, večjezične objave na spletnih portalih, objava v mobilni aplikaciji, sodelovanja na promocijskih dogodkih, idr.
 
RIC Bela krajina verjame, da bo s tem projektom turistična ponudba Bele krajine še dodatno izboljšana in bo kot taka privabila še več individualnih obiskovalcev.
 
V kolikor se želite vključiti v omenjen sistem, vstopite v stik z Gregorjem Jevščkom preko emaila gregor.jevscek@ric-belakrajina.si (zadeva: Odprta vrata Bele krajine) ali s klicem na M: 040 593 191.

Več informacij v prilogi: /Upload/files/odprta_vrata_bele_krajine_dopis_ponudnikom.pdf
 
<- Nazaj na novice
OBČINA SEMIČ
Štefanov trg 9
8333 SEMIČ
Telefon: 07/ 356 53 60
Telefax: 07/ 356 53 65
e-naslov: obcina@semic.si
Davčna številka: 79049273
Matična številka: 5880262
TRR: 01309-0100015998


Kolofon