Gozdna cesta Vavpčke Trave - Škrilj
Življenje je vrednota, dobrodelna prireditev Rotary kluba Semič - Bela krajina

??ivljenje je vrednota, dobrodelna prireditev Rotary kluba SemiÄ? - Bela krajina

 

Oo 26 uprizoritvah, po vsakokraktnih stoječih ovacijah, po veliki izkazani podpori naše publike in junakom, katerim pomagamo z našim plesom se tokrat podajamo v Belo krajino v soboto, 23. marca, ob 19. uri v KC Semič.

V soorganizaciji z Rotarijskim klubom Semič - Bela krajina in sodelovanju s Kulturnim centrom Semič, ponosno predstavljamo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije in skupaj z vami gledalci pomagati mladim, ki so preživeli raka organiziranih v Ustanova Mali vitez.

Ustvarili smo predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse - vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.?
Bodite z nami in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katje Vidmar (Katja Dance Company) in plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.
Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Več na www.katjadancecompany.com

Prodaja vstopnic: Vstopnice po enotni ceni 10,00 € so na voljo v TIC-u, na spletni strani https://belokranjski-izdelki.si/store/vstopnice/kc-semic-zivljenje-je-vrednota/ in uro pred predstavo v KC Semič.

Datum: 23.3.2019
Organizator:
Naslov organizatorja:
E-pošta:
Telefon:
Nazaj

<< Nazaj v meni
OBČINA SEMIČ
Štefanov trg 9
8333 SEMIČ
Telefon: 07/ 356 53 60
Telefax: 07/ 356 53 65
e-naslov: obcina@semic.si
Davčna številka: 79049273
Matična številka: 5880262
TRR: 01309-0100015998


Kolofon